dijous, 27 de juny del 2019

ENTORNS


ENTORNS DE MATEMÀTIQUES I LLENGUA

Aquest curs 2018-2019, hem treballat les matemàtiques i la llengua també a traves dels entorns. Els entorns són diferents espais d’aprenentatge en els quals els nens i les nenes de P3 i P4 s’han reunit per explorar diverses possibilitats de joc dels materials. Es proposen diferents materials per a què conjuntament experimentin, manipulin, treguin conclusions... i en definitiva vagin aprenent i practicant diferents conceptes d’una manera lúdica.  

Dos matins la setmana, els nens i nenes han anat als entorns de matemàtiques i de llengua. En primer lloc, triaven a quin entorn volien anar i ho apuntàvem a la graella que hi havia a cada classe amb els símbols dels entorns. Un cop triaven, es penjaven la medalla corresponent i anaven a l’espai que els hi tocava. Els infants durant tot el curs han passat per tots els entorns i han estat en cada un d’ells dues sessions. Un  cop els nenes i les nenes hi han passat s’han anat renovant els materials dels entorns per tornar a començar.
A continuació us deixem un recull d’imatges del treball per entorns:Cliqueu sobre la imatge per accedir a les fotos de l'aula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada